Tallers d’Educació Ambiental

Tallers d’educació ambiental per a famílies: Aventura’t amb la natura en família!

Descobreix la natura, juga i aprèn amb els teus fills!

A Empremtes oferim una gran varietat de tallers d’educació ambiental dissenyats especialment per a famílies amb nens de totes les edats. A través d’activitats divertides i dinàmiques, les famílies participants aprendran sobre la flora, la fauna, els recursos naturals i la importància de la conservació del medi ambient.

Què fem als tallers?

Els nostres tallers familiars inclouen una gran varietat d’activitats per a totes les edats, com ara:

  • Jocs educatius: Jocs de taula, jocs de pistes, enigmes i altres activitats divertides per aprendre sobre el medi ambient d’una manera lúdica.
  • Experiències pràctiques: Experiències de camp, observació de la natura, experiments científics i tallers manuals per posar en pràctica els coneixements adquirits.
  • Sortides al medi natural: Descobrirem els boscos, els prats, els rius i altres espais naturals de la nostra zona per observar la flora i la fauna en el seu hàbitat natural.
  • Treballs manuals: Crearem objectes amb materials reciclats, aprendrem a fer compost i descobrirem com reduir la nostra petjada ecològica.

Temes dels tallers:

Els tallers que oferim van canviant al llarg de l’any per tal d’oferir una programació variada i actualitzada. Alguns dels temes que tractem habitualment són:

  • Flora i fauna local: Coneixerem les plantes i els animals que habiten a la nostra zona, aprendrem a identificar-los i descobrirem la seva importància en l’ecosistema.
  • Recursos naturals: Aprofundirem en els recursos naturals com l’aigua, l’aire i el sòl, reflexionarem sobre el seu ús responsable i descobrirem com podem conservar-los.
  • Reciclatge i residus: Coneixerem la importància del reciclatge, aprendrem a separar correctament els residus i descobrirem com reduir la quantitat de brossa que generem.

Tallers a la carta:

Si estàs interessat en un tema en concret que no apareix a la nostra programació actual, no dubtis a contactar amb nosaltres. Podem organitzar tallers a la carta per a grups familiars o grups d’amics amb interessos similars.

Com apuntar-se als tallers?

Consulta la nostra pàgina web o segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de la nostra programació de tallers. Pots reservar la teva plaça per correu electrònic o per telèfon.

No et perdis aquesta oportunitat única d’aprendre i divertir-te en família mentre cuidem el medi ambient!